COACHING:

Februari 2018 markeert het begin op mijn 15e jaar van coaching. Het was een avontuur bij elke stap – een reis van voortdurend leren en ontdekken. Coachen is een ambacht dat tijd nodig heeft om te leren; je kunt nooit stoppen met leren als je goed wilt zijn in je vak. Je kunt niet leren coachen in een boek, op internet of in een collegezaal zitten. Je moet coachen om te leren coachen. Je moet je handen vies maken, het gromwerk doen, fouten maken, falen en blijven leren. Voor mij was het een voortdurende evenwichtsoefening met het actueel houden van de nieuwste methoden en doen wat ik weet te hebben gedaan. Je moet constant herhalen en fijn afstemmen om voorop te blijven lopen en recht te doen aan je atleten.

Er is veel veranderd in 15 jaar, maar de fundamenten zijn niet veranderd. Ik heb de harde manier geleerd om niet ver van de basis af te dwalen. Zoek naar eenvoudige oplossingen voor complexe problemen. Meer dan ooit ben ik een coach van mensen die sporten. Ik kijk uit naar nog vele jaren. Er is zoveel meer te leren en te delen in mijn evoluerende rol van mental coach.

Dank aan alle sporters en coaches waarmee ik heb mogen samenwerken – zij waren mijn leraren.
Ik hoop alleen dat ik ze net zoveel kon geven als ze me gaven.

MANAGEMENT:

Wij zijn een full-service sportorganisatie.
Ons succes als een bedrijf kan alleen worden gemeten aan het succes van onze atleten.
We zullen onszelf aan de hoogste normen houden en onze atleten alle kansen geven om te slagen.
Alleen met hard werken, persoonlijke service en passie kunnen we ons succes voortzetten.

CONSULTANCY:

Ronald Esajas is iemand die zijn kennis in dienst stelt van anderen, en daarbij over het algemeen voor vele verschillende bedrijven werkt. Dit geldt voor bedrijven die een interessant product te verkopen hebben of startende ondernemers die begeleid willen worden.

Hij neemt de opeenvolgende fases in een project op zich: probleemanalyse, een veranderstrategie ontwikkelen en de uitvoering ervan begeleiden. “Gobler Consultancy staat voor leiden en begeleid worden”.

ZONDER TE DELEN KUN JE NIET VERMENIGVULDIGEN!