‘Nieuwe uitdagingen zijn mij op het lijf geschreven’.

Door geloof in mezelf, mijn ondernemerszin, inzet, enthousiasme en de voortdurende drang naar nieuwe uitdagingen, ben ik gegroeid van storemanager tot ondernemer. Wat ik nu bereikt heb, heb ik niet in de schoot geworpen gekregen. Ik heb ervoor moeten knokken, maar het resultaat mag er zijn. Ik huldig het principe dat iedereen kansen heeft. Alleen moet je die kansen pakken en omzetten in realiteit.

Motivatiecoach

Ik ben een motivatiecoach, begeleid en geef trainingen aan individuen en groepen om zo hun functioneren (in een bedrijf of op school) te verbeteren. Als coach besteed ik hierbij aandacht aan persoonlijke motivatie en motivatie van buitenaf. Wanneer een cliënt zijn persoonlijke doelen duidelijk heeft kan ik als coach helpen bij het aanleren van competenties om deze doelen te bereiken. Hoe gemotiveerder iemand is, des te beter zal hij functioneren, dat is mijn gedachte.

Als coach werk ik op verschillende manieren. Ik verzorg massabijeenkomsten voor professionals, geef kleinschalige workshops bij bedrijven of coach individuen tijdens een leertraject of op (weg naar) de werkvloer.

Ik kan in dienst zijn van een bedrijf of instelling, maar ook werken voor een bureau dat cursussen aanbiedt en dat doe ik als zelfstandig ondernemer. Soms spreek ik eenmalig managers een uur toe over eigen motivatie en hoe het beste uit personeel te halen.

Als coach kan ik door alle soorten bedrijven en organisaties worden ingehuurd of er een aanstelling hebben. Dit zijn dus organisaties in de non-profit en profit sector, variërend van banken en winkelketens tot overheidsinstanties en onderwijsinstellingen.
Ik werk dan ook doel- en resultaatgericht.

Mijn tarief als coach is divers en afhankelijk van de organisatie waarvoor ik werk en/of de omvang van en het soort publiek dat ik toespreek, de duur en intensiteit van de begeleiding.

Specialties

“mensen inspireren en verder helpen”